1. #chantage
 2. #corruptie
 3. #de-demmink-doofpot
 4. #demmink
 5. #id-plicht
 6. #joris-demmink
 7. #kutland
 8. #nederland
 9. #pedojager
 10. #politie
 11. #stille
 12. #wanbeleid
 13. Artikelen

<< error >> (our Markdown requires webpage links, not image links, see manual)

Persconferentie Presentatie De Demmink Doofpot + Pedojager in nergenshuizen

Video opnames van de persconferentie ter presentatie van het nieuwste boek van drs. J. Poot sr. op 03 juni 2010 in de Nieuwspoort te Den Haag

Video by JDTVbyKat

 • een onvrijwillige en onnodige ontmoeting met een pedo jager die overal pedo`s ziet behalve waar ze werkelijk zitten.

  Deel 1
  JDTV Afl.63 - Boekpresentatie De Demmink Doofpot Deel 1

  Deel 2
  JDTV Afl.63 - Boekpresentatie De Demmink Doofpot Deel 2

  Deel 3
  JDTV Afl 63 Boekpresentatie De Demmink Doofpot Deel 3

  Deel 4
  JDTV Afl 63 Boekpresentatie De Demmink Doofpot Deel 4

  Deel 5
  JDTV Afl 63 Boekpresentatie De Demmink Doofpot Deel 5

  Deel 6
  JDTV Afl 63 Boekpresentatie De Demmink Doofpot Deel 6

  Deel 7
  JDTV Afl 63 Boekpresentatie De Demmink Doofpot Deel 7

  Deel 8
  JDTV Afl 63 Boekpresentatie De Demmink Doofpot Deel 8

  Deel 9
  JDTV Afl 63 Boekpresentatie De Demmink Doofpot Deel 9

  Dit Omdat ik vandaag op mijn fietstocht van mijn logeeradres naar mijn huisadres onderweg in prutjeburennergenshuizenwindgat / cda-gemeente met meer dan twee kerken / gaat verder niemand wat aan .. ben aangehouden door een agent in burger die in zijn zwarte volvo pedo`s aan het jagen was. Je gelooft het niet maar het is echt waar. Wie Demmink was wist hij niet!

  Ik moest even stoppen en van mijn fiets stappen om een gigantische vis in de sloot te bewonderen. Een klein meisje op wat mij achterop gefietst kwam fietste mij voorbij. In de sloot, met de rugvin boven het water uitstekend lag een grote snoek, bijna een meter lang! Dicht aan de oppervlakte, in de warmte van de zon. Prachtig. Natuurlijk zwemt het beest weg als ik blijf staan om te kijken. Goed dan is ie niet dood of zo, mooie vis!

  Toen ik weer op mijn fiets stapte en mijn weg vervolgde haalde ik het kleine meisje wat mij was gepasseerd weer in en geen vijf minuten later werd ik bijna de berm en de sloot in gesneden door een zwarte volvo. Schrok me wild daarvan en fietste door. Tenslotte ken ik deze weg en weet ik dat het er stikt van automobilisten die niet kunnen sturen. Ik had flink tegenwind dus veel horen deed ik niet. Deed mijn best om zo veel mogelijk rechts te houden zo dat incoherent in volvo me kan passeren.

  Komt ie naast me rijden met rechter zijraam open. Bestuurder houdt politie badge omhoog terwijl hij op zeer smalle weg probeert te sturen. Die badge zie ik eerst niet goed en ik vraag hem of hij verdwaald is. 'Nee, ben jij verdwaald?' vraagt de bestuurder. Nee!. Maar wat wil je van me? vraag ik aan de bestuurder. De bestuurder laat zijn politiebadge weer zien.

  Ik denk hm hij houdt wel aan .. dus ik stop. We bevinden ons op een zeer smalle weg met twee richtings verkeer. De agent in burger stopt ook en stapt uit met zijn politiebadge. Ik denk wat krijgen we nou.
  Ik vraag hem, wat is er aan de hand? Wat wil je van me? Hij kwam naast me staan voordat hij antwoord gaf. Achter de stille copcar stonden enige auto`s stil en fietsers wurmden zich in beide richtingen langs.

  De agent in burger kwam naast mij staan voordat hij antwoordde: "Ik zag je achter een klein meisje aan fietsen. Heb je iets van ID bij je?". Ik zeg "WAT??? Moet ik daarom mijn id laten zien? Welk meisje? Watt???? Je ziet het verkeerd. Dit meisje fietste voor mij uit." "En wat ga je doen als ik mijn ID laat zien?" Je naam opschrijven, antwoordde de onopvallend geklede man met de politiebadge. "En verder?" "Niets", luidde zijn antwoord. Jaja.

  "En wat als ik mijn ID niet wil laten zien omdat ik helemaal niks verkeerd heb gedaan???? Ik hen niets verkeerd gedaan! Ben even gestopt om vis te bekijken en een meisje passeerde mij. Daarna ben ik dat meisje gepasseerd. Je ziet spoken." Daarop reageerde de agent in burger met zo`n donkere blik waar eigenlijk een vermanende vinger die voor mijn neus wordt gezwaaid bij past.

  Ik denk ik heb geen zin in wachten op niet-burger agenten in bijbehorende felgekleurde automobiel en naar het bureau .. En alles wat hij wil zien is ID.
  Misschien is er een verkrachter actief in deze christenlijke regio.
  Werk maar mee.

  Nou dan trek ik mijn ID kaart en hij schrijft alles op in een notitieblokje.
  Fuck me! Wilde ook nog mijn adres hebben, mag!

  Ondertussen wordt op de aanpalende 80 km/h weg een zwaan dood gereden.
  Kaboef! en een wolk van witte veren die troosteloos omlaag dalen in de felle zon.

  Zwanendoder rijdt door. Die vond het spektakel van de file op de parallelweg naast hem veel boeiender dan overstekende zwanen en dat met 80 km/h.
  Onverstoorbaar gaat gewoon door met opschrijven mijn gegevens.
  Hij hoorde de aanrijding met de zwaan wel en zag de dader wel doorrijden.

  Ik denk zal ik hem middels zijn politie badge ook op gaan schrijven maar hem vragen of ik dat even mag doen komt er niet van. Het is te druk, te heet, te gek. Shit man zag je die zwaan doodgereden worden?
  Ik rant maar wat over hoe hij het verkeerd ziet en dat ik niets te maken heb met het meisje wat hij voor mij uit zag fietsen. Terwijl de agent in burger al schrijvend op de motorkap leunt de antwoorden die agenten altijd geven als je onder protest mee werkt.
  "wees blij dat we zo goed op letten" ..

  Onverstoorbaar is klaar met opschrijven, blijft glimlachen, hij glimlachte de hele tijd, geeft mij m`n id terug en ik, nog steeds overdonderd door zo iets raars en onverwachts, vraag hem of hij wel eens heeft gehoord van Demmink.
  Hij krabde zijn hoofd en dacht diep na. Het rinkelde geen belletjes.
  Deze onvervaarde pedojager wist niet wie Demmink is.
  Ik zeg hem "Demmink is een van jouw bazen op het ministerie van justitie en men zegt al jaren lang dat Demmink een criminele pedofiel is. Zoek het maar eens op."
  Dat was alles wat ik tussen mijn eigen staat van overdondering door kon krijgen.
  ID terug in tas, dan ga ik verder, ik moet nog een heel eind!

  Ik vervolgde mijn weg en dertig seconden later haalde de stille me in in zijn volvo.
  Had zeker z`n politiebadge laten zien aan de file die achter zijn wagen was ontstaan.

  En als ik ooit nog eens gepasseerd wordt door een klein meisje op een fiets wat mij achterop kwam rijden, dan wacht ik in het vervolg een half uur ter plekke. Ga ik m`n banden wel op pompen. Het is gewoon niet veilig meer in dit land. Je wordt opgeschreven om helemaal niks door je weet niet wie.
  Het is ongeloofelijk.

  Ondertussen kunnen echte criminelen ongestoord hun gang gaan.
  Terwijl pedojagers in het landelijke nergenskanaal niets vermoedende burgers staande houden onder bedreiging van je weet wel wat wegens .. het achter een klein meisje fietsen!!

  Gadverdamme wat leven wij in een ziek land!

  En wat mogen wij blij zijn dat er mensen zijn als drs. Poot sr. en Micha Kat!

  En ja ik heb het boek De Demmink Doofpot besteld en ontvangen.
  En de doos was opengemaakt. Het was maar een plakbandje maar evengoed.
  Opengemaakt.

www.schipholwanbeleid.nl

No Rights Reserved (CC0 1.0)
7
 1. plain-sun-5839@plain-sun-5839
  #65570
  Wanneer de politie nu in het "Blue view" systeem op pedofilie zoekt, is er een relatie met jouw persoon. Fijn hè?
 2. Wanneer de politie nu in het "Blue view" systeem op pedofilie zoekt, is er een relatie met jouw persoon. Fijn hè?


  Blue view? Verklaar je nader Censuur?
 3. late-bar-8308@late-bar-8308
  #65575
  Jezu, wat een verhaal onder die door mij nog niet bekeken video's zeg!
 4. plain-sun-5839@plain-sun-5839
  #65592
  Google is je grote vriend Piet graniet. ;-)
  Het is een politie it-systeem, bedoeld om verbanden te leggen. Hierin worden ook "meldingen" opgenomen. Do the math...
 5. rough-dawn-5196@rough-dawn-5196
  #65593
  Een online database met meldingen over onschuldige burgers, daar heb je niets aan als je criminelen zoekt.
  Je kan ook proberen een database te vullen met de bewegingen van individuele bromvliegen, net zo zinloos en kansloos.
  Ze moeten goed zo doorgaan met alle burgers als crimineel te beschouwen daar in Den Haag!
  Het is kansloos.
  Ik ben het eens met alle conclusies die drs. Poot trekt in zijn boek De Demmink Doofpot.
 6. rough-dawn-5196@rough-dawn-5196
  #65594
  Conclusies die hij stuk voor stuk verwoordt gedurende de persconferentie.

  Het is eveneens misdadig dat de main stream media hier geen enkele aandacht (meer) aan besteden.

  Kan je na gaan hoe verrot dit land is.
 7. lucky-hat-0762@lucky-hat-0762
  #65627
  Ik ben dit weekend getuige geweest van politiegeweld.
  Een stel gasten waren aan het wildplassen en toen de politie wegfietsten, na het uitdelen van een boete, riep iemand van hen “Homo’s”

  Ze draaiden meteen om en ramden die gast voor zijn bek (één van hen), schopte hem na op de grond. Zijn collega kwam intussen met geheven wapenstok op mij af en zei dat ik mijn telefoon moest inleveren(ik was aan het opnemen). Aangezien ik niet luisterde en meteen terugliep naar mijn vrienden en een aantal omstanders, is hij afgedropen, maar aan de blik in zijn ogen gezien zou hij het me hardhandig afhandig hebben gemaakt.

  We hebben intussen aangifte gedaan. Er is wat beeldmateriaal van mij gelukkig. Ik hoop dat die gasten hun baan kwijtraken en flink gestraft worden, maar ik betwijfel het ten zeerste.

  Toch denk ik dat we moeten proberen zoveel mogelijk op een positieve manier in contact te komen met de politie. Ik heb het emailadres gevraagd van de chef (die mijn verklaring heeft afgenomen, prima kerel). Hij stond wel open voor correspondentie over misdragingen van de politie in Nederland. Wie weet hebben we straks weer een wakkere warrior aan onze zijde.

  Of we willen of niet, we hebben ze nodig.