1. #bewustwording
 2. #entertainment
 3. #humor
 4. #nederland
 5. #online
 6. #onzin
 7. #seneca
 8. #vermaak
 9. #verzet
 10. #vrijheid
 11. #we-are-fucked
 12. Artikelen

Afscheid als participant

Geachte Zapruders,

Al een tijdje heb ik gemerkt dat ik slachtoffer ben geworden van de groepsmarginalitiet die hier heerst.Het is bijkans incesteus.Wat ik schrijf, wat ik doe, het is nooit goed.Mijn hart zit echter op de goede plaats en wilde mijn bescheiden steentje bijdragen,

Net als jullie beijver ik mij voor een betere wereld, met meer vrijheden, meer keuze mogelijkheden en een zo objectief mogelijk media.Misstanden moeten worden aangepakt en daartegen moet gefulmineerd worden zonder dat daar enige consequentie tegen overstaat.Indien iets onrechtvaardig is dan moet dat aan de kaak worden gesteld want alleen zo krijgen we een betere wereld.Ook is het onze taak om mensen meer bewust te laten worden van zaken die in de wereld spelen waar zij niet over geinformeerd worden en zodoende geen mening kunnen vormen, lees, keuzes kunnen maken.

Waar het echter omgaat is , dat ik, Seneca, eruit lig.Niet serieus wordt genomen en bij elke reactie van mij de discussie blijkbaar doodslaat.
Dat spijt mij, ik ben blijkbaar niet zo ontwikkeld als een ieder van u die met gemak over zaken discussieerd waar ik geen verstand van heb en wat ik ook toe heb gegeven.Excuses, ik behoor niet tot uw exclusieve clubje.

Mijn opmerkingen waren meer bedoeld ten ende vermaeck dan dat deze bijdroeg tot de discussie.Zeker bij de laatste discussie, de ICT, wilde ik wat rust brengen omdat men op de man ging spelen,Nou, mijn excuses.

Dit forum is echter niet wat ik zoek want ik zoek iets waar men diametraal tegen over elkaar kan staan doch toch het respect en de beschaving op kan brengen elkaars mening te respecten. In ieder geval kunt u trots op u zelf wezen dat deze groepsmarginaliteit effect heeft gehad, ik neem afscheid.Als Laatste kan ik u verzekeren dat u van het zelfde niveau bent als diegene die u wilt bestrijden,Van het zelfde laken een pak.

Het ga u goed. Sans rancune,

Seneca ( blijf stoicijns).

No Rights Apply
56
 1. "Dit forum is echter niet wat ik zoek want ik zoek iets waar men diametraal tegen over elkaar kan staan doch toch het respect en de beschaving op kan brengen elkaars mening te respecten."

  Onvindbaar op 'de internets'
 2. purple-hill-2870@purple-hill-2870
  #25536
  Ik hang hier niet lang genoeg rond om erover te kunnen oordelen.
  Maar een gevoel is niet af te meten, vermoed ik.
  Ik had niet het gevoel dat er iemand niet serieus wordt genomen. Misschien wordt iedereen wel te serieus genomen. :P
  Het is wel duidelijk dat er mensen tegenover elkaar staan.
  Maar ik weet niet of dat nou tegen jou gericht was.
 3. floral-grass-2144@floral-grass-2144
  #25537
  Beste Seneca, je bent hier nieuw en in de loop der jaren is er een hechte groep ontstaan. We mogen elkaar ook graag plagen!

  # Lid geworden op zon 24 aug 2008 14:57
  # Laatst actief op maa 8 sep 2008 16:08

  Ik weet dat ik een van de mensen ben, waardoor je je aangevallen voelt. Je eerste artikel stond zóooo vol fouten. Je had het ook eerst even kunnen aanmaken in Word, met spellingscontrole. Zelfs de link deed het niet.

  Als je je ergens voor het eerst presenteert, dan kam je je haar en dan poets je je tanden. Doe je dat niet, dan zegt iemand misschien wel: Wat is dat nou weer voor een vent?

  Het viel me op dat je daarna nog een paar maal terugkwam op het feit dat je niet geaccepteerd wordt. Maar je ligt er niet uit, je mag wat mij betreft gewoon blijven. Het is ook geen exclusief clubje, op Zap komen mensen niet voor elkaar, maar vanwege de informatie.

  Kijk daar eens naar. Wat vind je van de briefings van Donkerdoorn? En van die van Hans? Wat vind je van Freedomfiles die kan toveren op Internet? En van Pat, ailas Warp, die van alle markten thuis is? En van de bedachtzame Antagonizer?

  En wat vind je van de Harige Aap Monkeyman, met zijn eeuwig dwarse opvattingen? Zelf leer ik daar van. Ik zou zelfs het gepest van Rebel niet willen missen. Die gifkikker moet namelijk altijd mij hebben!

  Als je hier komt voor jezelf, dan zit je hier fout. Ik kom hier voor de informatie, al lach ik me soms helemaal slap en erger ik me soms ook blauw.

  Als dit niet jouw plek is, dan is dat niet de schuld van Zap, maar van je motivatie.
 4. frosty-surf-3913@frosty-surf-3913
  #25539
  Al een tijdje heb ik gemerkt dat ik slachtoffer ben geworden van de groepsmarginalitiet die hier heerst.Het is bijkans incesteus.Wat ik schrijf, wat ik doe, het is nooit goed.Mijn hart zit echter op de goede plaats en wilde mijn bescheiden steentje bijdragen,


  Ik heb al eerder opgeroepen voor een hardere aanpak van het trollen netwerk dat hier op zaplog ronddwaalt. Die roep is nog steeds tegen dovenmansoren gericht. We hebben hier een afscheids artikeltje van iemand die het dus zat is. Ik kan me goed voorstellen dat hij niet de eerste is die zaplog de rug heeft toegedraaid, omdat er regelmatig zo respectloos (door vaak dezelfde bezoekers) gediscussierd wordt.

  Eén verschil: seneca heeft het lef en moed om er een artikeltje aan te wijden, zijn voorgangers zijn simpelweg met de noorderzon vertrokken, door zaplog uit de favorieten te knikkeren en dit weblog verder nooit meer te bezoeken. Triest om deze ontwikkeling te zien gebeuren.
 5. empty-lab-3383@empty-lab-3383
  #25555
  Jongens,

  Misschien heb ik wel te sterk gereageerd op de cohesie die hier aanwezig is, oja, innana ( mijn godinneteje)verwijt ik niets.Het was gerechtvaardigde kritiek.Ik wilde alleen maar eerlijk en oprecht zijn zonder iemand iets te verwijten.Ik had echt het idee dat ik hier niet bij hoorde.Gezien jullie reacties moet ik ook mijn hand in eigen boezem steken dus\ zeg ik mea culpa, maxima culpa.
 6. patricksavalle@patricksavalle
  #25565
  Is er weer één aan het flippen?

  Mijn god, moeten we soms ook nog psychologische hulp gaan aanbieden van Zapruder ofzo?

  Hoe komt het dat wij altijd de kneuzen krijgen?
 7. patricksavalle@patricksavalle
  #25566
  Ik heb al eerder opgeroepen voor een hardere aanpak van het trollen netwerk dat hier op zaplog ronddwaalt.


  Ik persoonlijk vind dat 9/11 overkill behoorlijk trollerig...
 8. patricksavalle@patricksavalle
  #25567
  En wees getroost, ik neem niemand serieus... ;)
 9. empty-lab-3383@empty-lab-3383
  #25578
  Dank je Warp, dat je mij als kneus ziet.Dat is nou net de mentaliteit waar ikde pest aan heb.En als ik eerlijk mag wezen compenseer jij je gebrek aan sexualiteit op deze site.Computers kun je eenmaal niet naaien dus wat ga je doen? juist, compenseren.Ik mag dan een kneus zijn maar jij komt eerder in aanmerking voor psychotherapie of Gestalt ( kun je ook nog experimenteren) dan ik.Dus als je "kneus"zegt, kijk dan in de spiegel.Want jij bent volgens mij sexueel gehandicapt.
 10. empty-lab-3383@empty-lab-3383
  #25579
  Zie je Warp, ik kan ook vals zijn.Maar is dit leuk? Getuigt dit van respect? Dat bedoel ik dus.In ieder geval mijn excuses.
 11. purple-hill-2870@purple-hill-2870
  #25582
  Als dit zaakje uit de hand loopt zal ik eens moeten ingrijpen. :P
  Gij snoodaards! En nou is het afgelopen!
 12. frosty-surf-3913@frosty-surf-3913
  #25586
  Hoe komt het dat wij altijd de kneuzen krijgen?


  Omdat wij kneusjes jou zielig vinden als kneus, zijn we je maar gezelschap komen houden. Hoe meer kneuzen, hoe beter! Oh wait, ik zal Billy even bellen, kijken of die nog een blikkie over heeft om hier neer te storten ;)
 13. frosty-surf-3913@frosty-surf-3913
  #25587
  Zie je Warp, ik kan ook vals zijn.Maar is dit leuk? Getuigt dit van respect? Dat bedoel ik dus.In ieder geval mijn excuses.


  Je bent de eerste die hier excuses aanbiedt ;)
 14. empty-lab-3383@empty-lab-3383
  #25591
  yelamdenu,
  ja het is nu, wat mij betreft , afgelopen.Ik hou hier helemaal niet van dus buig ik mij hoofd en vind dat ook niet erg.In deze wil ik best de minste zijn.Aan een ieder die zich hier aan gestoord heeft ( wat ik mij voor kan stellen) excuses.
 15. patricksavalle@patricksavalle
  #25596
  Gestalt ( kun je ook nog experimenteren)


  Vertel! Mag je dan oefenen met de juf?

  * weet zeker dat Hans nu ook meeluistert....;) *
 16. empty-lab-3383@empty-lab-3383
  #25597
  Hmm Warp. Waarom vraag je dat? Dat weet je toch uit je eigen TBS tijd
 17. falling-wood-2547@falling-wood-2547
  #25598
  Je bent de eerste die hier excuses aanbiedt ;)

  Volgens mij was ik dat, maar dat boeit niet. Wat ik erg jammer vind is dat seneca (om welke reden dan ook) de pijp aan Maarten geeft. We rollebollen hier wel een beetje lomp en schuin af en toe, alleen woorden in het commentaar gedeelte zijn natuurlijk geheel bijzaak; zie o.a. de 'ramblings van atmoplaster en zijn trollenbende, ook warp ziet ze soms nog vliegen. Dit neemt natuurlijk niet weg dat het uiteindelijk gaat om de artikelen en vooral de variatie aan informatie hier op de Zap. (en nee warp dat 9/11 hier volgens jou te veel aan de orde is vind ik complete bullshit) Rest mij seneca een welgemeende groet te brengen, bij deze!
  Het ga je goed!
 18. purple-hill-2870@purple-hill-2870
  #25602
  Mijn opvatting is dat niet elk punt altijd gemaakt hoeft te worden.
  En dat is het laatste dat ik zeg in dit draadje.
 19. patricksavalle@patricksavalle
  #25604
  Wat een drama weer. Dit is een fokking openbaar internet gedoe, daar gaan mensen wat anders met elkaar om dat op verjaardagen van overleden omaatjes enzo.
 20. falling-shape-4139@falling-shape-4139
  #25607
  Wil je een zakdoek of er over praten Seneca?
 21. empty-lab-3383@empty-lab-3383
  #25612
  He Rebel,

  Geef mij maar een zakdoek.En is dit gezeik nu eens afgelopen? Goeie God, je geeft je mening en eerlijk je gevoelens en iedereen schiet in de stress.Nog wat psychotherapeuten on line?
 22. falling-shape-4139@falling-shape-4139
  #25615
  Case closed.
 23. crimson-mud-7161@crimson-mud-7161
  #25619
  Als je de hitte niet kunt verdragen moet je wegblijven uit de keuken.
  Niet beloven dat je zult wegblijven, maar gewoon weg blijven. Let op het spatiegebruik (grijns).
 24. floral-grass-2144@floral-grass-2144
  #25623
  oja, innana ( mijn godinneteje)verwijt ik niets.


  Ach, jongens toch! Ik lach me weer eens helemaal slap:
  Hihihihihihihihahahahahaha :-)))))))))))))))))))

  Inanna blijkt een godinneteje! Ik had wat moeite met de spelfouten, maar men verwijt mij niets.

  Het seksisme druipt hier vanaf, in tranen weliswaar, maar ik hoop dat de Zapruders het patroon herkennen. Zij is lief, dom, blond en kwetsbaar. Alias Inanna.

  Patman, wat denk je van een wencker-ban?
 25. rough-dawn-5196@rough-dawn-5196
  #25624
  Aandoenlijk artikel. Grappig ~
  Ellende op jezelf projecteren is dodelijk.
 26. falling-shape-4139@falling-shape-4139
  #25631
  Jaaaaaaaaaa dat ben je wel Inanna, behalve als je achter de pedos of sadisten aan zit dan ben je een Duvellinnetje...
 27. falling-wood-2547@falling-wood-2547
  #25638
  Wat is een 'wencker' inanna? Dat is geen woord, je bedoelt een 'wanker' denk ik.
  Hoe zat het ook alweer met die potten en ketels?
 28. falling-shape-4139@falling-shape-4139
  #25641
  wanken is ordinair, osm wenckt
 29. falling-wood-2547@falling-wood-2547
  #25642
  Nog wat psychotherapeuten on line?

  Hier dan, omdat je erom vraagt;
  http://www.onlinepsychotherapy.com/
 30. falling-wood-2547@falling-wood-2547
  #25643
  Ordinair is voor ouwe lullen die nooit in hun leven goed los zijn gegaan, en als ze dan roepen dat ze dat wel hebben gedaan en jij daar niks vanaf weet 'want je was er niet bij' geven ze toe dat ze misschien toch wel spijt hebben dat ze er niet alles uit hebben gehaald wat er in zat, stelletje wankers!
 31. falling-shape-4139@falling-shape-4139
  #25646
  Meestal is er toch bier en taart bij een afscheid?
  vuurwerk?
 32. steep-morning-4546@steep-morning-4546
  #25647
  Ik ben pas hier. Ik heb al lof gehad. Maar nog geen kritiek.
  Dat zal nog wel komen. Vooral, door dat ik zonder bronnen te raadplegen, "uit de losse pols" schrijf. En volgens sommige mensen ook onzin zal uitkramen. Ik kan niet tegen kritiek.
  Maar daar leg ik mij neer.

  Nog iets wat hier niet bij hoort:
  Als voor een groot deel digibeet, had ik in het begin moeite met deze site. Gewoon inloggen en andere pagina's van ZapLog bekijken, dat lukte negen van de tien keren niet.
  Maar mijn computer was overbeveiligd.
  Dat is nu in orde. En nu kan ik mormelig, mijn gang gaan.
 33. falling-shape-4139@falling-shape-4139
  #25649
  bij aantreden hoort ook bier en taart
 34. falling-wood-2547@falling-wood-2547
  #25650
  Maar daar leg ik mij neer.

  Waar? Bij Aardbei? Of bij het feit dat er geen bier een vuurwerk is? Goh zeg hebben ze weer een blikje trollen opengetrokken ofzo?
 35. steep-morning-4546@steep-morning-4546
  #25654
  Ik wilde net afsluiten.
  Taart en bier?
  Al past dat niet zo goed bij elkaar, jij mag mij er op trakteren.
  Graag in een kroeg in mijn buurt, waar nog (stiekem) wordt gerookt.
  Er moet wel veel slagroom op de taart zitten!
 36. mike@mike
  #25657
  Wa'n flap reacties weer zeg. Jullie zijn allemaal zemelaars en loosers! En ik ook! Wat een gemekker op deze klote site weer. En die secana gaat al binnen twee weken weg.
  Who can blaim him/Wat een quiter zeg! (doorhalen wat niet van toepassing is)

  Zo heb ik iedereen weer genoeg beledigd? Wacht s ff, waar is monkey om te zwetsen over de stront! Ach ja. laat ook maar.
 37. steep-morning-4546@steep-morning-4546
  #25658
  Slagroom zal wel niet komen.
  Ik doe daarom als niewerd, voor jullie wel wat slagroom op mijn stukjes.
  Maar af en toe ook sambal
  Welterusten. Ik ben vertrokken
 38. rough-grass-3654@rough-grass-3654
  #25659
  We mogen elkaar ook graag plagen!

  En wat vind je van de Harige Aap Monkeyman, met zijn eeuwig dwarse opvattingen?


  Whaha ik lig in een deuk. Heb je nog steeds niet door dat ik geen dwarse opvattingen heb maar voor de lol dwars lig om de discussies wat pittiger te maken ;-)

  Ik snap het gezanik niet zo... je word niet toegelaten in de groep??
  Eerlijk gezegd ben je me nog nooit opgevallen maar een paar leuke replies en een opvallende avatar en je bent zo het mannetje :D Je hebt niet eens een avatar, kan toch niet ;-)

  Mensen buiten de groep drukken zie ik niet gebeuren... we hebben volgens mij genoeg groepjes waar je kan "aansluiten". De nwo'ers, de no-planers, debunkers, het is allemaal corporatisme, the jews did it etc. etc.

  Iedereen heeft zo zijn inbreng op het zaplog. Gaan janken omdat Patman weer eens lollig iedereen kneuzen noemt hahaha. Beetje met the flow meegaan is wel een vereiste.
 39. falling-shape-4139@falling-shape-4139
  #25661
  Gert begon... weer...
 40. falling-wood-2547@falling-wood-2547
  #25663
  Ik snap het gezanik niet zo... je word niet toegelaten in de groep??
  Eerlijk gezegd ben je me nog nooit opgevallen maar een paar leuke replies en een opvallende avatar en je bent zo het mannetje :D Je hebt niet eens een avatar, kan toch niet ;-)

  Ja, monkeyman heeft gelijk....groep? Een stelletje digitale relnichten zul je bedoelen! LOL
 41. falling-shape-4139@falling-shape-4139
  #25664
  Als het hier een groep wordt ga ik ook maar eens een afscheidsrede voorbereiden...
 42. falling-wood-2547@falling-wood-2547
  #25665
  En bier en taart inslaan lijkt me!
 43. patricksavalle@patricksavalle
  #25671
  Kneuzen
 44. little-cake-5359@little-cake-5359
  #25681
  Seneca, een welgemeende tip van mijn zijde: kweek een dikkere huid of gooi je computer weg en blijf van het internet weg. Als ik de keren zou moeten tellen dat wij het bijltje erbij neer moesten gooien omdat we voor rotte vis uitgemaakt worden (on -en offline) dan waren we rijp om CDA-stemmers te worden en onze dagen te slijten op CenterParcs, kijkend naar Lingo.

  Dus: niet janken, even terugduwen als het teveel wordt en gewoon blijven reageren, of wat het ook is dat je hier wil doen.
 45. little-cake-5359@little-cake-5359
  #25682
  Oh, en jullie zijn allemaal gay.
 46. falling-shape-4139@falling-shape-4139
  #25683
  Dat mag ik toch wel hopen...:))))
 47. odd-truth-3922@odd-truth-3922
  #25684
  Toch best een goed stukje.
  Je vertrekt wel op je top... :)
 48. rough-grass-3654@rough-grass-3654
  #25685
  Misschien moeten we een "Antagonizer weet raad" hoekje maken op het forum zoals Mona van de Story.

  Voor complotters die het even niet meer zien zitten en een schouder nodig hebben om uit te huilen. Ik vind Antagonizer een echt vader figuur die ook zijn vrouwelijke kant kan laten spreken.
  Dit zal een hoop mensen echt helpen, misschien kunnen we hier zelfs subsidie voor aanvragen.
 49. falling-shape-4139@falling-shape-4139
  #25686
  Die vrouwelijke kant vind ik dan weer minder.
 50. patient-rice-6993@patient-rice-6993
  #25687
  Je kunt niet weg. Eenmaal gekozen blijft gekozen. Ga maar weer zitten.

  Groetjes, Tom Cruise.
 51. soft-sunset-2019@soft-sunset-2019
  #25723
  seneca vond ik vroeger op school een moralistische zeikerd. een uitspraak kon ik me wel in vinden: 'altijd als ik onder de mensen ben geweest, kom ik slechter terug'
  maar ja, toen was ik zestien.
 52. drecul@drecul
  #25729
  Jezus zeikneca ;) zeker dat filmpje van de gebroeders patmans nooit gezien?
  Geloof me wattie ook zegt maakt niks uit, even denken aan het filmpje en je lacht erom.


  Ik vind zo'n 'vraag het anta hoekje wel wat.'

  Mijn vriendje wil dat ik meega naar een 9/11 demonstratie maar ik geloof er niks van.
  Wat moet ik doen?

  Een wanhopige tweeling.

  Trouwens volgens mij spelen patman en anta hier gewoon good cop/bad cop.
 53. falling-shape-4139@falling-shape-4139
  #25733
  Gelukkig is er veel humble being sterfte.
 54. falling-shape-4139@falling-shape-4139
  #25737
  Rare jonges daar bij het Koninklijkhuis.