1. #alternatieve
  2. #alternatieve-media
  3. #artikel
  4. #chat
  5. #frontier
  6. #interview
  7. #media
  8. #oktober
  9. #radio
  10. #urubin
  11. #visie

Kraven bij Frontier Radio Donderdag 31 Oktober 21:15 uur!

Ja beste lezer, u leest het goed, na twee interviews te hebben gedaan bij Finding Voices Radio is het weer zo ver. Gingen de interviews bij FVR over mijn commentaar op Anton Teuben en over mijn visie op Urubin in het algemeen is dit keer mijn artikel "Het rottende hart van de alternatieve media" de aanleiding voor de crew van Frontier Radio, om Kraven hieromtrent eens goed aan de tand te voelen.

Uiteraard vond men mij bereid om hier mijn ongezouten toelichting op te geven en het resultaat kunt u gaan beluisteren aanstaande Donderdag 31 oktober vanaf 21:15.

U vindt het radio station hier en er is ook een live chat. Om de show te beluisteren is er een online player aanwezig, maar kunt u ook gebruik maken van uw eigen favoriete player zoals WinAmp, de Windows Mediaspeler en de RealPlayer.

Ik hoop u allen weer aan te treffen in de chat op Frontier Radio waar ik zelf dan ook aanwezig zal zijn. Ik beloof u as vanouds een spraakmakende en ongezouten show, zoals u van me gewend bent. U komt toch zeker ook?

urubin.com

No Rights Reserved (CC0 1.0)
0