1. #aivd
 2. #humor
 3. #onzin
 4. #spion
 5. #stasi
 6. Artikelen

<< error >> (our Markdown requires valid webpage links, not image links, see manual)

De AIVD als Stasi

"Gisteren was ik ruim op tijd voor de les, ik volg er een cursus journalistiek. Ik nam plaats in zo'n cabine en las de krant nog even door. Uit mijn ooghoek zag ik een vreemd individu naderen. Iemand die niet probeerde op te vallen, maar daardoor des te meer opviel. De man in regenjas en met gleufhoed keek continu schichtig om zich heen.

Ineens kwam hij tegenover me zitten. 'Hier heb je een lijst met namen en gegevens over al je mede-cursisten. Ik wil dat je iedere opmerking over Bin Laden, Fidel castro, en Guusje ter Horst noteert'. Verbaasd keek ik hem aan. 'Luister, we weten dat je aan de goede kant staat, en voor informatie over collega-journalisten betalen we goed '."

Zie onderstaande link voor het volledige artikel :

log.nl

No Rights Apply
5
 1. Is dit een practical joke ofzo?
 2. withered-disk-3638@withered-disk-3638
  #4317
  Geen idee, dat vroeg ik me na het lezen ook af
 3. crimson-mud-7161@crimson-mud-7161
  #4331
  Een man met een gleufhoed.
  Kom nou...
 4. rough-grass-3654@rough-grass-3654
  #4355
  Haha , Fidel Castro, Guusje ter Horst zijn ook echt namen waarvan de wereld gaat beven. Flauwekul.
 5. still-sunset-7737@still-sunset-7737
  #4361
  Ik lig krom hoor...Gieren...Guusje ter Horst nota bene, en ouwe Castro haha