1. #ab-klink
 2. #fascisme
 3. #list-en-bedrog
 4. #media
 5. #onderdrukking
 6. #pseudo-wetenschap
 7. #repressie

Ik rook JA

Sorry mensen.
Guantanamo Lullabay is een rookextremist

Gezien de laatste ontwikkelingen spam ik

www.hiermaghetwel.nl

No Rights Apply
24
 1. summer-forest-9805@summer-forest-9805
  #55625
  Ieder zijn verslaving.
 2. old-mouse-7381@old-mouse-7381
  #55633
  Nee Slaz

  jij bent moslim

  ik ben roker

  ik ben serieus religieus qua roken
  geen grapje
 3. summer-forest-9805@summer-forest-9805
  #55634
  Ik ben verslaafd aan goddelijke liefde en innerlijke rust en 0.0 materiële zucht.
 4. old-mouse-7381@old-mouse-7381
  #55639
  Ik ben niet materieel
  ik ben geen monotheist
  ik rook
  JA
  dat is voor mij goddelijk.
  Niet in de zin van God=lekker
  vanuit een compleet ander idee
  ik kom tot rust bij een kampvuur
  en ik heb het idee dat het vuur zegt tegen mij:
  kerel ik ben lief tegen jou en ik zou willen dat jij ook lief was tegen anderen

  ik zie dat als een oeroude wijsheid die tot me komt uit het vuur

  rook is slechts een vervanging van de rook van het kampvuur

  maar het is te begrijpen dat je niet kampvuren gaat stoken waar je maar wilt. de perfecte oplossing is dehalve een shagje.

  Dit is mijn religie
  En echt geen geintje of excuus !
 5. summer-forest-9805@summer-forest-9805
  #55640
  Gefeli.
 6. old-mouse-7381@old-mouse-7381
  #55641
  dankje slaz
  maareh..
  je doet niet echt de moeite mij te begrijpen
  jammer
 7. summer-forest-9805@summer-forest-9805
  #55642
  Ik versta je wel hoor.
 8. old-mouse-7381@old-mouse-7381
  #55643
  ok

  ik voelde me aangevallen
  had beter moeten weten
  jij hebt altijd respect voor anderen
  excuus
 9. summer-forest-9805@summer-forest-9805
  #55648
  Excuseert u niet voor het feit dat u mens bent.
 10. summer-forest-9805@summer-forest-9805
  #55651
  Mwah, ik zou niet wiki als de juiste bron aanwijzen voor informatie over de mahdi. ;-)
 11. old-mouse-7381@old-mouse-7381
  #55659
  nou geef me dan een betere bron
 12. summer-forest-9805@summer-forest-9805
  #55662
  Ik zal hier later eventueel een artikel over plaatsen, exclusief voor het zaplog. Maar voorlopig kun je hier wel wat mee:
  http://www.islamicweb.com/history/mahdi.htm

  Documentaires:
  The Arrivals
 13. summer-forest-9805@summer-forest-9805
  #55664
  Bij nader inzien, die link die ik je gaf was wat te vluchtig besloten. Ik voeg wel wat toe als ik thuis ben.
 14. summer-forest-9805@summer-forest-9805
  #55666
  De docu is wel een aanrader.
 15. rik-net@rik-net
  #55698
  Alweer roken.. Ik rook ook, en wil niet stoppen, vooral niet sinds de invoering van alle rookverboden, waar ik mij uitaard zoveel mogelijk aan houd om toch bijna niemand tot overlast te zijn, behalve in de kroeg.

  Mijn islamitische vrienden vinden het geen probleem als ik een sjekkie opsteek, want roken is een moment van bezinning geworden, door de rookverboden kun je je even terugtrekken om even tot jezelf te komen en even te overdenken, vaak sta je alleen op een tochtige buitenplaats, je voelt de rust, je overdenkt je gesprek en neemt een stelling om daarna weer volledig van je mentale reinheid te genieten. Niet rokers blijven hangen in de bedompte sferen van de stress en houden hierdoor de onrust in hun lichaam.

  Als roken een religie zou zijn ben ik zeer gelovig ;-)
 16. old-mouse-7381@old-mouse-7381
  #55700
  Moslims zijn ook normale mensen.
  Die hebben zelf geen probleem wanneer je drinkt ondanks dat hun profeet zegt dat je dat beter niet kan doen.

  Het rookverbod is een gevolg van amerikanisering waar niemand zich druk om maakt maar wat veel belangrijker is dan de slazjes onder ons die religieus zijn met Mo en Allah.


  In het Christelijke geloof is Jezus verder heel duidelijk .

  Je moet gewoon een stinkende hippie zijn.
  Daarbij hoort roken zeer zeker.
  Als God gewild had dat we niet rookten zou hij ons geen longen gegeven hebben.
 17. shy-credit-9135@shy-credit-9135
  #55710
  Arme Guantanamo Lullabay, ik was ook ooit een junk (ik rookte ook). Ik kon het echter niet hebben dat ik willens en wetens mijn gezondheid en geld verklootte dus ben ik na mijn 18e poging gestopt (18 serieuze pogingen). Ik weet dus precies wat het is om een zware rookjunk te zijn en hoe moeilijk het is er vanaf te komen. Ik hoop niet dat je zover bent dat je de moed kwijt bent om er ooit vanaf te komen, het zit vooral tussen je oren. Lees het boek van Allen Carr, hiermee ontrafel je het psychische effect en wordt stoppen makkelijker.
 18. old-mouse-7381@old-mouse-7381
  #55717
  Beste oude stempel
  Ik neem aan dat U zich bewust bent dat U mij beledigd.
  Ik zal lief zijn tegen U het cliché dat de ergste antirkokers ex-rokers zijn zal ik niet tegen U gebruiken.
  Maar de beschuldiging van 'junk' steekt me omdat het associaties oproept met daklozen die stelen om aan hun shotje te komen.
  In mijn wereld kun je stellen dat u een junk bent omdat u rookvrije lucht wenst te happen. Iets dat aantoonbaar ongezond is. Reine Luft fetishisten hebben namelijk geen humor en zijn voor repressie .
  De antirookbeweging vond niet voor niets zijn oorsprong in nazi-duitsland.

  Ik bemoei me niet met uw wens om die vieze frisse lucht te inhaleren.
  U mag van mij dat overal doen voor zo ver dat mogelijk is met de autoterreur. Ik laat u in uw waarde. Ik zal niet in uw huis roken en ik zal niet in uw bedrijf roken.

  Maar kunt u mij het plezier gunnen dat ik in mijn eigen bedrijf graag wil roken?
  U hoeft namelijk niet bij mij langs te komen omdat u weet dat ik geen frisse lucht junk ben . Dat is een keuze die u kunt maken.

  Maar kan ik dezelfde keuze maken?
 19. shy-credit-9135@shy-credit-9135
  #55757
  Sorry Guantanamo, de belediging was tevens zelfkritiek, ik beledig mezelf ook door te stellen een ex-junk te zijn met overigens de potentie om zo weer junk te worden.

  Maar iemand die niet zonder sigaretten kan en liever zijn maaltijd overslaat dan zijn peuken is toch echt een junk, alleen van een algemeen geaccepteerd middel. Het enige waar je echt niet zonder kan is eten en drinken.

  Ex-rokers zijn vaak de ergste anti-rokers omdat ze weten hoe moeilijk het is om er vanaf te komen. Ze hebben net alle afkickverschijnselen getrotseerd en dan komt iemand ze dat ongewenst even in hun longen stouwen, daarom dat gedrag. Maar ik heb daar niet zulke grote problemen mee. Ik tolereer rooklucht.

  Verder weet ik ook wel dat de lucht in de randstad al goor genoeg is, ook zonder toegevoegde sigarettenlucht. Maar hoevelen van ons hebben de mogelijkheid op een tropisch eiland te wonen met alleen maar basistechnologie en schone lucht ?
 20. shy-credit-9135@shy-credit-9135
  #55759
  Ik ben er trouwens ook niet tegen als men in eigen kantoortje rookt, zolang je de niet rokers maar niet verplicht in jouw lucht te vertoeven. Zelfde geldt voor cafe's, maak in de uitgaansgelegenheden speciale zalen voor mensen die rokend willen dansen. Zolang we elkaar niet schone of juist vieze lucht opdringen is het allemaal oke.
 21. old-mouse-7381@old-mouse-7381
  #55760
  Beste. Ik ben zelf een (ex)barman

  was er geen rookverbod geweest dan had ik nu een eigen kroeg.

  Ik ben van mening dat ik in mijn eigen kroeg mag roken puur en alleen omdat ik nu eenmaal rook.
  Ik ben van mening dat u als klant niet naar mijn kroeg hoeft als u een hekel aan rook heeft.

  http://zwembaddezeeman.blogspot.com/2009/01/metalvrije-werkplek.html
 22. shy-credit-9135@shy-credit-9135
  #55761
  Mee eens, u had wat mij betreft een bar voor rokers kunnen beginnen, op uw deur een logo: "Hier wordt gerookt"

  Mensen die daar niet naar binnen willen gaan naar een bar met logo: "Hier wordt niet gerookt - Rokersruimte aanwezig"

  Simpel toch, zo laten we elkaar in onze waarden.
 23. old-mouse-7381@old-mouse-7381
  #55762
  Kijk en dan zijn we het toch nog eens ;-)